Cyklonvägen 9

Ansökan och hyresgästinformation

Här i det vackra och höga läget på Cyklonvägen i Uddevalla – förvaltar och äger vi 5 större fastigheter. Fastigheterna som byggdes 1959 genomgår nu en löpande stam- och totalrenovering.

Ansökan

Ansökan till lägenheterna görs under ”Bostäder”. Klicka på knappen till höger för hyresgästinformation och ansökan.

Information

Sommaren 2021 var det första huset färdigrenoverat, Cyklonvägen 11, alla lägenheter var uthyrda och vi erhöll många vitsord för vår omtanke av renoveringen.

Sommaren 2022 var det andra huset färdigrenoverat, Cyklonvägen 9, alla lägenheter var uthyrda och vi erhöll många vitsord för vår omtanke av renoveringen.

Sommaren 2023 var det tredje huset färdigrenoverat, Cyklonvägen 7, och inflyttning skedde under juni månad 2023.

Nästa renoveringsprojekt drog igång sommaren 2023, Cyklonvägen 5.

 

Vad innebär renoveringen?

Bostäderna byggs om så att kök och badrum tillgänglighets anpassas genom nya planlösningar. Lägenheternas standard höjs dessutom materialmässigt såväl som tekniskt.

Lägenheterna får genomgående parkettgolv, uppfräschade väggar och tak, nya fönster, nyrenoverat kök med diskmaskin och halvkaklat nytt badrum.

Tvättstugan uppdateras med nya ytskikt, uppglasade dörrar och nytt elektroniskt passer-och bokningssystem som ökar säkerhet och trygghet. I samband med upprustningen av tvättstugeavdelningen ses dessutom entréhallen över med ny belysning, nya glasade dörrar mot trapphus, nya entrédörrspartier, samt nya ytskikt i yttre vindfång.

Hiss moderniseras med bland annat ny styrning och korginnerdörrar.

Kontakt vid frågor

Fastighetsförvaltare

Oscar De Massa

oscar.de.massa@vasterstaden.se


Hyresadministratör

Emelie Davidsson

emelie.davidsson@vasterstaden.se


Projektledare

Patrik Gustavsson

patrik.gustavsson@vasterstaden.se