Hyreslägenheter i Tuve, Göteborg

Vid Gunnestorpsvägen i Tuve, Göteborg, har vi byggt klart två kvarter, om totalt 209 stycken hyreslägenheter.
Husen som fått vackra fasader och en genomtänkt tätbebyggelse, där det skapats två tydliga kvarter likt en innerstad. Där vi hoppas att de boende får stadens fördelar men också närheten till både natur och goda kommunikationer i stadens ytterkant.

I december 2021 så avslutade vi sista inflyttningen av våra nyproducerade bostäder i Tuve.

Alla lägenheterna är uthyrda. Önskar ni ett boende här i Tuve så bevaka eventuella uppsägningar via Boplats.

Om projektet

Vi är mycket glada för den fina responsen vi fick sommaren 2021 när de första 90-talet hyresgästerna kunde flytta in det natursköna området. Total har vi producerat 209 hyreslägenheter.

Huskropparna har vi gett fina fasadtegel som vi blandar i olika uttryck och färger och härliga balkonger som skänker en mjukhet till kvarteret och ger en trygg stadga.

Livskvalité

Vi erbjuder service utöver det vanliga för våra hyresgäster att nyttja cykel- och bilpool samt elbilsladdning.

I kvarteret kommer också Göteborgs Stad erbjuda BMSS-boende vilket skapar en inkluderade stadsmiljö där vi alla kan bo och samsas.

Tuve är ett trivsamt område med närhet till natur och grönska. Närheten till skog och hav är unik och med bil tar du dig in till Göteborgs stadskärna på enbart 12 minuter.

Så hjärtlig välkommen till våra fina lägenheter i Tuve – tveka inte att kontakta oss om du är hyresgäst eller önskar bli en sådan.