Våra tjänster

Din personliga förvaltare

Vår ambition är att i alla lägen göra fastighetsägarens hus mer värda, vilket skapar mervärden såväl för hyresgäster som för fastighetsägare.


Vi erbjuder rådgivning längs hela vägen:
Förvärv Förvaltning  Förädling Försäljning


Vi är unika gentemot våra konkurrenter då vi erbjuder ett helhetsgrepp kring ert fastighetsägande. Vi äger även fastigheter själva och tillsammans med kunder.

Tveka inte på att höra av dig till oss så tar vi fram en lösning som passar just dig och dina fastigheter.

Förvaltning

Vi erbjuder total-, teknisk- och ekonomisk fastighetsförvaltning. Vi hjälper till med allt som rör er fastighet och ert bolag vilket innefattar allt från hyresavisering, bokslut, deklaration, juridik till felanmälan, projektledning, bygg och hyresgästkontakter. Vi tar hand om allt, hos oss köper du alltid färdiga paketlösningar.

Uthyrning

Vi ser till att din fastighet är fullt uthyrd, så att du kan fokusera på annat.

Projekt

Vi driver dagligen om-, till och nybyggnadsprojekt och har gjort i många år. Hos oss finns det erfarenhet av att projektleda allt från badrumsrenoveringar till nyuppförande av fastigheter.

Transaktion & Analys

Vi har lång erfarenhet av fastighets- och bolagstransaktioner. Vi sköter hela processen från prospektering, internvärdering, analys och finansiering till överlåtelseavtal, due diligence och förhandling. Vi säljer ofta fastigheter internt mellan våra kunder då vi ofta företräder både köpar- och säljarsidan. Vill du investera i fastigheter? Kontakta oss.