15 dec

Nyproduktion färdigställd i Trollhättan

18 Nya lägenheter färdigställda och uthyrda i Trollhättan

Här bor du i direkt i anslutning till stadens centrumbutiker, nöjen och kommunikation. Den anrika fastigheten Tor 3 på Kungsgatan 36 i centrala Trollhättan har nu byggts om till 18 st toppmoderna lägenheter. Fastighetens befintliga affärslokaler på de tre första våningarna har bevarats.

Lägenheterna har en hög och modern standard. Badrummet är halvkaklade och golvet har klinkers med golvvärme. Duschväggen är i glas och ger badrummet en modern och lyxig touch.

I kök, vardagsrum och sovrum ligger parkett. I hallen ligger det klinkers. Köket håller också en modern standard och det är gjort extra tillval som du normalt kanske inte finner i en hyresrätt. Diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn samt spis med keramikhäll och varmluftsugn.

Kommunen

Trollhättan ligger naturskönt i Västergötland med sin närhet till både hav och skog är en stark och attraktiv kommun med höga ambitioner för företagare och invånare. Staden har en stor tradition av tillverkningsindustri med företag som Saab, Volvo och Lear Corporation. Antalet invånare är cirka 57 000 och har ökat stadigt varje år sedan 2003.

Under 2014 med 356 personer (ca 0,6%). Prognoserna pekar på en fortsatt växande befolkning och Trollhättans Stads mål är att växa till 70 000 invånare tills 2030.I Trollhättan finns Högskolan Väst med cirka 12 000 studenter och över 500 anställda. Campus ligger centralt i Trollhättan och bidrar aktivt till stadens utveckling.

Över 100 000 turister lockas årligen till Trollhättan. Dragkraft är då Älven och slussarna, Saab Car Museum, Innovatum och mysiga restauranger och caféer.

Prisexempel

1 ROK – 26 kvm – 4 453 kr / mån
2 ROK – 47 kvm – 6 678 kr / mån
3 ROK – 79 kvm – 9 473 kr / mån