Allmän hyresgästinformation

Information till hyresgästerna på Cyklonvägen 3-11

Vi på Västerstaden värnar om våra hyresgästers trivsel och boendemiljö.
För att utveckla Cyklonvägen och ert boende, vill vi därför skapa en samrådsgrupp med er hyresgäster där vi tillsammans får en unik möjlighet att påverka omgivningen och vilka åtgärder som eventuellt behöver vidtas tillsammans.

Tillsammans kan vi skapa nya och förbättra våra befintliga uteplatser. Vi vet att uteplatserna är ett trevligt ställe för alla våra boende, där man kan sitta i gemytlig miljö och prata med sina grannar. Kanske ta en fika och eventuellt kunna grilla i framtiden i ordnade förhållande.

Vi vill också satsa på våra lekplatser som ger upphov till glädje och lek. Låt oss ta en gemensam diskussion vad som är mest lämpligt för de olika åldersgrupperna.

Ljus och säkerhet är också en viktig fråga som också bör diskuteras. Är belysningen tillräcklig vintertid? Känner ni er trygga i området? Vad kan göras bättre för att öka den upplevda säkerheten?

Vi tar tacksamt emot förslag och önskemål på hur vi kan utveckla och förbättra tillsammans i vår nybildade samrådsgrupp.

Är ni intresserad av att vara med i vår nya samrådsgrupp för de boende i Cyklonvägen, tveka inte att höra av er.

Gruppen kommer att samordnas av vår ansvariga förvaltare: Oscar De Massa.

Maila ditt intresse att deltaga till: info@vasterstaden.se.

Gruppen kommer bestå av 8-10 personer, Västerstaden ombesörjer lokal och fika. Mer information om datum och tid kommer längre fram.

Vi har även förhandlat med  Hyresgästföreningen angående hyrorna i avseende de helt nybyggda lägenheter på Cyklonvägen 9 och 11. Tyvärr har vi inte kommit fram till en enad syn, vilket vi verkligen beklagar. Vi har därför valt att säga upp förhandlingsordningen och kommer i stället direktförhandla med er hyresgäster framledes. Dessa hyror kommer vi också diskutera i vår samrådsgrupp.

 

Information om renovering och ombyggnad

Cyklonvägen 11

Lägenheterna finns nu utlagda för uthyrning under "Bostad", länk finns längs ned på denna sida.

Cyklonvägen 9

Lägenheterna finns nu utlagda för uthyrning under "Bostad", länk finns längs ned på denna sida.

Cyklonvägen 7

Lägenheterna finns nu utlagda för uthyrning under "Bostad", länk finns längs ned på denna sida.

Cyklonvägen 5

Planerad byggstart 1/6 2023 med inflyttning 1/6 2024. Detta innebär att samtliga hyresgäster behöver vara utflyttade senast 1/5 2023. Våra hyresgäster på Cyklonvägen 5 och Cyklonvägen 3 kommer att erbjudas förtur till lägenhetsansökan på Cyklonvägen 7 t.om. 1 juli. Läs mer längre ner på sidan.

Cyklonvägen 3

Planerad byggstart 1/6 2024 med inflyttning 1/6 2025. Detta innebär att samtliga hyresgäster behöver vara utflyttade senast 1/5 2024. Våra hyresgäster på Cyklonvägen 5 och Cyklonvägen 3 kommer att erbjudas förtur till lägenhetsansökan på Cyklonvägen 7 t.om. 1 juli. Läs mer längre ner på sidan.

Ansökan till renoverade lägenheter

Nyrenoverade lägenheter på Cyklonvägen 9 ligger nu ute för uthyrning.

Ansökan till våra kommande nyrenoverade lägenheter på Cyklonvägen 7 öppnar 1 maj, ansökan görs till mailadressen nedan:


Epost: uthyrning.vasterstaden.se

 


eller via länken nedan.

Våra hyresgäster på Cyklonvägen 5 och Cyklonvägen 3 kommer att erbjudas förtur till lägenhetsansökan på Cyklonvägen 7 t.om. 1 juli.