Ombyggnad Cyklonvägen 5

Cyklonvägen 5

Här i det vackra och höga läget på Cyklonvägen i Uddevalla – förvaltar och äger vi 5 större fastigheter. Fastigheterna som byggdes 1959 genomgår nu en löpande stam- och totalrenovering.

Sommaren 2021 var det första huset färdigrenoverat, Cyklonvägen 11, alla lägenheter var uthyrda och vi erhöll många vitsord för vår omtanke av renoveringen.

Sommaren 2022 väntas Cyklonvägen 9 vara färdigrenoverat och redo för inflytt.

Näst på tur är Cyklonvägen 7 med planerad byggstart 1/6 och redo för inflytt 1/6 2023.

Cyklonvägen 5 har planerad byggstart 1/7 2023 med inflytt 1/6 2024. Detta innebär att samtliga hyresgäster behöver vara utflyttade senast 1/6 2023.

Vad innebär renoveringen?

Bostäderna byggs om så att kök och badrum tillgänglighets anpassas genom nya planlösningar. Lägenheternas standard höjs dessutom materialmässigt såväl som tekniskt.

Lägenheterna får genomgående parkettgolv, uppfräschade väggar och tak, nya fönster, nyrenoverat kök med diskmaskin och halvkaklat nytt badrum.

Tvättstugan uppdateras med nya ytskikt, uppglasade dörrar och nytt elektroniskt passer- och bokningssystem som ökar säkerhet och trygghet. I samband med upprustningen av tvättstugeavdelningen ses dessutom entréhallen över med ny belysning, nya glasade dörrar mot trapphus, nya entrédörrspartier, samt nya ytskikt i yttre vindfång.

Hiss moderniseras med bland annat ny styrning och korginnerdörrar.

Kontakt vid frågor

Fastighetsförvaltare

Oscar De Massa

oscar.de.massa@vasterstaden.se


Hyresadministratör

Angelica Wallén

angelica.wallen@vasterstaden.se


Projektledare

Sebastian Larsson

sebastian.larsson@vasterstaden.se